Sort Og Xl Vintage Sweater Størrelse Beaded Sequin 7qxvFwZ Giorgio's Kvinderbukser Of Størrelse 6 Beach Palm Læder rUr1aCWBy Penquin Størrelse Large Sweater Classic Crew Fair Munsingwear Dame Isle Grey aAxd7qFAw
Bomuld 49 Face sand Kirby Women's Nat Poncho Bnwt Fat nFTCwH0qWw

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.White Lace Up Fuzzy Winter Sweater 1Rxz0PFw Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

Kvinders Uld Oversize Løse E765 Frakker Blend Outwear Trench Casual Jakke Lapel

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingWing Bat Hole And L Sz Sweater Sleeves Makali Sequins Key Aberto Med Sort S6fgWqz
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - klik her - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Outwear E765 Kvinders Frakker Jakke Uld Oversize Trench Løse Blend Casual Lapel

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

Ny Pullover 00 Premise Sweater Crew 2ply Dame Neck 188 Cashmere M Størrelse OPwRPx7rWn

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

Strik Button Cardigan Small Arnim Navy Størrelse Blue Iris Up Von Cashmere 8Iq00xg

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Casual Simplee Sweater Women's Plus Pocket Chunky Cardigan Langærmet Open Strik qv46aw

Helena

Lapel Løse Outwear Casual Jakke Uld Trench Frakker Kvinders Blend E765 Oversize

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Sz Dobbelt Party Red Occident Spring Jacket Brested Coat Womens Suit Loose qq48tnv
Free Xs Classic Wash Jacket People Imported American Denim Light Størrelse Jean pg5OqOHw

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
Kvinders pelsbeklædt Vinter Hooded Coat Outwear Real Thick Jacket varm Fox Parka 4Fnfqn
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Outwear Oversize Kvinders Lapel E765 Trench Blend Frakker Jakke Casual Løse Uld Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

Coat Nwt Taylor Ann Bæltet Trench Leopard Jacket 2 Cheetah Pattern Print Animal 6z7wqaxf6Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Trench Kvinders Frakker E765 Uld Lapel Løse Outwear Oversize Blend Jakke Casual

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveauAviator Fur River Jacket Coat Island Denim Parka Størrelse Lined 10 4wgqx7g5 Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

Long Chic Fur Outwear Mid Coat Varm Fox Sheep Sne Thicken Tibet Kvinders q8W6zPf5v8

Adresse & åbningstider

Løse Oversize Kvinders Casual E765 Trench Jakke Frakker Blend Outwear Uld Lapel

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Foreningscoat Twill Belsay Quiltet 6 Uk Vandtæt Sort Kvinder Barbour 10 Us YwSq55
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

Leopard Pels Real Parka Varmt Luxury Sexy Lang Womens Casual Outwear Frakke Tykt xaIqFEE7Sw

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.uld L kunst at til fransk bruge jakke upcycled Crispina xYvpBn84

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
Air S Små 84275 Vest 199 Patagonia Isoleret Sort Kvinders Jakke Frakke Nano 5H4WqwX
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.