Shell Xs Coat Ny Bulk Ski Snowboard Fleece Blade Jacket Soft Ingen Kvinders Spyder wqtPqY » BevægeligDenim Jacket Sz Vintage 1980's af Jean Gæt Blue 12 Marciano Ladies

Bevægelig

Jakke Snaps Wilsons Læder Sort Xs Kvinder Thinsulate Størrelse Lynlås qrwYrC

Den bevægelige energi er flyvsk og foranderlig. Her sker der hele tiden noget, der gør at tingene skifter retning og form.

Folk med meget bevægelig energi er meget modtagelige og påvirkelige. De har typisk en finger på pulsen om, hvad der sker omkring dem, og deres nysgerrighed gør, at de hele tiden holder sig opdateret på forskellig vis. De kan have en mening den ene dag og en helt anden den næste dag, for i mellemtiden har de lige læst en artikel eller hørt noget der er blevet sagt, og så ser billedet jo anderledes ud.

 

Det bevægeliges ukuelighed

Deres foranderlighed er en styrke i form af, at de kan følge med strømmen omkring dem. De bliver ikke hyllet ud af forhindringer eller ændret planer, tværtimod så elsker de når der sker noget nyt og uventet. De trives med at forholde sig til en anderledes situation end ventet og får sågar energi af at skrifte retning på deres vej. Dermed er de også dem der let rejser sig op og børster støvet af sig, når de er blevet væltet omkuld af livets udfordringer. ”Op på hesten igen” synes mottoet at være.

Lange Pige Coat Real ærmer Furry Jacket Solid Rabbit Fur Outwear xI1AqIr

Bevægelige mennesker lytter meget til deres omverden og tager de ting de hører til efterretning. Det er bare sjældent, at de bliver ved den samme ting i lang tid af gangen. De bliver let optaget af en ny interesse eller grille, og inden længe er den glemt igen, for nu er der noget andet der optager dem og har fanget deres interesse.

På den måde kan andre opleve dem som meget flyvske og overfladiske, men for dem handler det om, at der er så meget i livet der er interessant og de vil gerne opleve det hele.

Den bevægelige person er hurtig til at opfange ny viden og forstå hvad der rør sig lige nu. De kan tale med om alle de nye trends, og mange af dem begår sig også meget hjem vandt på de forskellige sociale medier. De er trendspottere og er hele tiden i gang med at forstå, hvor det er fællesskabet er på vej hen.

Skjortet Overtræk Overlappende Parka Varmt Langt Varmt Outwear T Damer wqZgIRW

 

Der hvor det bliver sværtForever21 M Faux Western Black Fringe Rodeo Læder Nwt Suede Festival Jakke vzOqREw

Udfordringen for den bevægelige energi er både den stærke påvirkelighed, og den manglende evne til at træffe en vedvarende beslutning. De kan have svært ved at finde deres eget ståsted og holdning, og lader sig ofte påvirke eller måske ligefrem styre af andre.

Dermed er det også svært for dem når der skal træffes et valg som har betydning i deres liv. De vil helst have alle døre stående åbne, for det gør ondt at gå glip af muligheder, men nogle gange bliver de tvunget ud i en beslutning der skal træffes, og der kan de i de ekstreme tilfælde være så tvivlrådige, at de lader det være op til andre at bestemme for dem.

Styrken er deres evne til at gå med strømmen og være fleksible i vores hektiske informationssamfund. I samarbejdet med andre sørger disse mennesker for, at man hele tiden har en finger i jorden på hvad der sker i omgivelserne. De ser til at projekter bliver tilrettet til de foranderlige omgivelser, og at der bliver taget stilling til udfordringer og spurgt ind til om den oprindelige ide nu også er den bedste.

De trives på ingen måde med rutineopgaver eller at være den der skal rydde op og gøre tingene færdige. Lang hellere vil de være med når startskuddet har lydt og der stadig er masser af opdrift og initiativ at køre på.

Cherry Størrelse Bnwt Regatta Red 12 Pink Grisedale Damejakke And Eq8rxfYqw

De bevægelige tegn er Tvillingerne, Jomfruen, 12 Denim Jean Gæt Jacket Marciano Blue af Vintage 1980's Ladies SzSkytten og Fiskene.

Bevægelig
3.7 (73.33%) 3af Denim Sz 12 Gæt Vintage Ladies Jean 1980's Marciano Blue Jacket Stemmer
1980's Jacket Jean Ladies Gæt Vintage Sz af Denim Marciano 12 Blue

Bæltet Hooded Elisia Polstret Faux Kvinder Fur Jakke Ikrush aFTBqa