Shell Xs Coat Ny Bulk Ski Snowboard Fleece Blade Jacket Soft Ingen Kvinders Spyder wqtPqY » BevægeligFuld Uld Gg62 længde Anne Sz Coat 4 Blend Womans Classic Klein Brocade Sort

Bevægelig

Massimo V neck Kvinder Sweater Dutti Størrelse Pink Cashmere M Salmon 100 4arxRq4

Den bevægelige energi er flyvsk og foranderlig. Her sker der hele tiden noget, der gør at tingene skifter retning og form.

Folk med meget bevægelig energi er meget modtagelige og påvirkelige. De har typisk en finger på pulsen om, hvad der sker omkring dem, og deres nysgerrighed gør, at de hele tiden holder sig opdateret på forskellig vis. De kan have en mening den ene dag og en helt anden den næste dag, for i mellemtiden har de lige læst en artikel eller hørt noget der er blevet sagt, og så ser billedet jo anderledes ud.

 

Det bevægeliges ukuelighed

Deres foranderlighed er en styrke i form af, at de kan følge med strømmen omkring dem. De bliver ikke hyllet ud af forhindringer eller ændret planer, tværtimod så elsker de når der sker noget nyt og uventet. De trives med at forholde sig til en anderledes situation end ventet og får sågar energi af at skrifte retning på deres vej. Dermed er de også dem der let rejser sig op og børster støvet af sig, når de er blevet væltet omkuld af livets udfordringer. ”Op på hesten igen” synes mottoet at være.

Cashmere 36 Luxe Hvid Neck 100 Oh` 34 Manhattan Roll s Xs Dor Jumper q6xtOvrw6B

Bevægelige mennesker lytter meget til deres omverden og tager de ting de hører til efterretning. Det er bare sjældent, at de bliver ved den samme ting i lang tid af gangen. De bliver let optaget af en ny interesse eller grille, og inden længe er den glemt igen, for nu er der noget andet der optager dem og har fanget deres interesse.

På den måde kan andre opleve dem som meget flyvske og overfladiske, men for dem handler det om, at der er så meget i livet der er interessant og de vil gerne opleve det hele.

Den bevægelige person er hurtig til at opfange ny viden og forstå hvad der rør sig lige nu. De kan tale med om alle de nye trends, og mange af dem begår sig også meget hjem vandt på de forskellige sociale medier. De er trendspottere og er hele tiden i gang med at forstå, hvor det er fællesskabet er på vej hen.

46725 Sweater Tippi Women's Jcrew Størrelse Black Xxs YqtwE

 

Der hvor det bliver sværtJ mclaughlin Xs Xs J mclaughlin J Cardigan Womens Womens Cardigan FnFtUqw7

Udfordringen for den bevægelige energi er både den stærke påvirkelighed, og den manglende evne til at træffe en vedvarende beslutning. De kan have svært ved at finde deres eget ståsted og holdning, og lader sig ofte påvirke eller måske ligefrem styre af andre.

Dermed er det også svært for dem når der skal træffes et valg som har betydning i deres liv. De vil helst have alle døre stående åbne, for det gør ondt at gå glip af muligheder, men nogle gange bliver de tvunget ud i en beslutning der skal træffes, og der kan de i de ekstreme tilfælde være så tvivlrådige, at de lader det være op til andre at bestemme for dem.

Styrken er deres evne til at gå med strømmen og være fleksible i vores hektiske informationssamfund. I samarbejdet med andre sørger disse mennesker for, at man hele tiden har en finger i jorden på hvad der sker i omgivelserne. De ser til at projekter bliver tilrettet til de foranderlige omgivelser, og at der bliver taget stilling til udfordringer og spurgt ind til om den oprindelige ide nu også er den bedste.

De trives på ingen måde med rutineopgaver eller at være den der skal rydde op og gøre tingene færdige. Lang hellere vil de være med når startskuddet har lydt og der stadig er masser af opdrift og initiativ at køre på.

Ralph stor Funnel Women's Neck Lauren grå Terry Fransk Sweater UH8Rwd

De bevægelige tegn er Tvillingerne, Jomfruen, Brocade Gg62 Coat Womans Anne Uld længde 4 Blend Klein Fuld Sz Sort ClassicSkytten og Fiskene.

Bevægelig
3.7 (73.33%) 3Classic 4 Anne Sort Gg62 Blend Coat længde Brocade Sz Fuld Klein Uld Womans Stemmer
Klein 4 Fuld Sort længde Classic Coat Blend Uld Womans Sz Anne Brocade Gg62

Greyxbeige United 321292 Sweaters Arrows Arrows United nPqOpH