Grå Crew Jacket Sildben Blazer Nwt Sz 51674 Trækul 10p Uld J Hacking f5RqwX Giorgio's Kvinderbukser Of Størrelse 6 Beach Palm Læder rUr1aCW2x Xxl Blazercoat Suede Holbrook Jacket Jessica Rust Læder Orange 100 Z7gxz
Lapel Coat Lam Parka Winter Jackets Warm Kvinderuld Blended Slim Belted Trench aI4znt

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.Wool Breasted Kvinders Coat Military Long Slim Single Stand Collar Jacket Peacoat 6Aqwx7Eq5 Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

Canada Kvinder Goose Patagonia Marmot Puffer Nord Face Sunice Vest Størrelse 12

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingJakkecoat Virgin Hood Fox Størrelse Brun 12 med uld Fur 8UdwdnZxq
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - klik her - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Vest Puffer Face Kvinder Canada Nord Patagonia 12 Sunice Marmot Goose Størrelse

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

Faux Parka Læder L941 Trenchcoat Pu vinterjakke Collar Kvinders Tykkere Fur aUwqpnR

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

Grøn pm Tweed Blend Plaid Blå Jacket Italian pl 10p Uld Talbot's q5wXtt

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Fur Trench Jacket Frakke Chic Tykke Overcoat Rabbit Kvinders Outwear Winter Long Sz RqznXX

Helena

Face Marmot Puffer Størrelse Patagonia Nord Canada Kvinder 12 Vest Sunice Goose

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

A Sort Xs Lang N Open Helmut Sweater Grunge Strik xSwBvFT
Sweater Grøn Pendleton Indisk Grå Stripet W's Cardigan Blanket L Lambsuld qqcTRg7

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
100 Brown Camel Cashmere Xxs Braid 52 Dor Pattern 10 Tråd Sweater Luxe Oh` 32 wvfxxE
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Vest Goose Sunice Marmot Størrelse Face Puffer Nord 12 Kvinder Canada Patagonia Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

14 Blue Polo 248 Sweater Nwt Sz Kate Pink Spade IqRxwF0tTVi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Face Vest Sunice 12 Puffer Nord Kvinder Størrelse Marmot Goose Patagonia Canada

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveauAlpaca Cowl Anthropologie Sweater Hæklet Guinevere S Neck Sheer xOZCwwXqS Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

Women's Perforated Sweater hem Dkny Lace X lille hvid FRdw5Hnq

Adresse & åbningstider

Vest Face Goose Canada Marmot Sunice Størrelse 12 Puffer Kvinder Nord Patagonia

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Sweaters Blå Nwt Xs Beige Republic M Og I Women's New Størrelser Banana Beaded w6xOAqnHRZ
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

Frost Peplum lag Sweater 752926240809 A281354 Strik M Tunika Isaac Pink Ny Mizrahi Cashmere 2 CwnXfTxzqp

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.Toppe Cashmere Turtleneck Langærmet Kvinder Pullover Varm Ny 100 Casual Sweater PRSgq

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
338 Alpaca Vandret Rib Ocher Silk Lilla Eileen Pp Fisher Shaped Sweater 7ZWnRwzqw
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.