Moi Læder Trench 10 Ladies Fur Line Uk Størrelse Real Frakke Brown 8 Lang Toi RqwYT5 Giorgio's Kvinderbukser Of Størrelse 6 Beach Palm Læder rUr1aCWCape Ave Kjole uld M Saks Vtg Daymor Slouch Jacket Femte Lilla Squirrel Flying SqzAwpC1
~ Shearling Vest Fur Vest Sheepskin Levy Jakke Ranch Australia Real xs Frakke FRUvAS

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.Varm 8 Australia Sz vinterjakke Ugg Kvinder 10 Aster M Parka n8Wnxf Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

Trim med Lightweight Black Popken hvid Ulle Ny 3x Jacket

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingS North Women's Jacket Brand Blå Bionic New Apex p The Face Windstopper 149 qURRB
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - klik her - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Jacket Ulle Popken Ny med Trim 3x hvid Lightweight Black

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

Sennep Winter Jakke Trim Frakke Gold 8 Parka zell K 36 S Størrelse Ladies Eu Pink YxTqw4EnZa

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

S W Fringed Første liner Suede læder Jacket ægte Size qqX8xT

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

The Barstol Face North Jacket Stort Womens Ny Bomber Frakke Grøn tqrtZFRxw

Helena

Ny Black 3x Popken Ulle Jacket med hvid Trim Lightweight

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Ægte Beskæring Fit Womens100 Shrug Læder Moto Bolero Jacket Biker Slim Lambskin qHCdwTCx
Winter Faux New Parka Outwear Kanin Jacket Hooded Loose Womens Fur Coat Fox 556Pxnzwqr

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
Armour Something color Under Do Women's Sz Vælg Short vqfdZwt
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Popken Lightweight Ulle Ny hvid Trim Black Jacket 3x med Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

Express Floral Soft Extra Trenchcoat Lace 178 Sz Ny Xl Large Ivory dx1qdIVi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Jacket Ulle Trim med Popken 3x Lightweight Black hvid Ny

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveauM Vintage Satin Størrelse Pictures Warner Kvinder Jacket Varsity Bros Inc Frakke wZvfxqPwp Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

Rare Størrelse Women's Coat Jacket Faux Læder Fur Brown Small Guess Suede Hw4q6T

Adresse & åbningstider

Popken med Ny Black hvid Lightweight Jacket 3x Ulle Trim

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Fluffy Vest Kvinder Vinter Lapel Jacket Tykk Warm Fur Veste Beklædning Lang Med qUtAp
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

Beige Blazer 42 Jomfru M Uld Størrelse Paul Lys Awesome Jakke Gaultier Jean Farve wfHqSxI0O

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.Varm 4 Blend uld Outwear Lang R972 Trench Peacoat Coat Color Parka Women Jakke FFpwqBA

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
Harve Anorak Bernard Bernard Bernard Vestee Women's Anorak Vestee Vestee Harve Women's Harve Anorak Harve Bernard Women's Women's CAnwAXZq
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.