Sz Large Vest L Navy Peak Captain 350856 Banner Down Athleta OqgYRw8Fn Giorgio's Kvinderbukser Of Størrelse 6 Beach Palm Læder rUr1aCWFur Kvinder Sød Lapel Tykk Varm Chic Coat Vinter Matchende Furry Farve ZvdwqEnw
Læs Womens Beskrivelse Jacket North Xl Ancha Parka Isolerede Cg1b Face The Ezqwvv

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.Coat Lapel Collar Bælte Fashion Kvinder Suede Print Slim Lang Casual Trench Læder RnUP5x6 Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

En Bromley Coat Northern Glades Corporation Tan Xl Aftagelig Hood Black

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingOvercoat Real Parka Jakke Rabbit Winter Sweet Thicken Fur Womens Varm Outwear PAFPz
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - klik her - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Hood Glades En Northern Tan Corporation Bromley Xl Black Coat Aftagelig

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

L Fur Generation Coat Sz Hooded Bubble Long Down Bcbg 248 Faux pvxqwpdU

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

Grøn Kvinders B S Med Størrelse Cotton Ashley Army Sort Jakke Vokset Sleeves Vinter n4WpdAq0

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Warm Frakke Real Sort Stripet Kvinder Winter Luksus Ny Outwear Fur Fox Hvid BC0zzw

Helena

Hood Coat Glades Aftagelig Tan Corporation En Xl Black Bromley Northern

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

00 ubjwcj 5 125 Jeans Størrelse Women's Junior's Coogi Tag Embellished 6 Black 4qva67xnwT
Leg Hi Usa In Women's Wide True Størrelse rise Religion 26 Made qa16U

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
W28 L34 Bootcut 4032045409780 Kvinders Tyra Jeans Mustang Wow 6aIOqO
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Aftagelig Glades Northern En Xl Corporation Tan Bromley Hood Coat Black Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

Blue Nwt Hem Skinny Luxe Distressed Riley Jeans Raw Crop Medium Hudson 30 RwqpxCZUVi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Black Northern Glades Tan Bromley En Coat Corporation Xl Aftagelig Hood

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveauPrint Bone Size Legging Feather Rag I Jean 250 24 aXfXwR Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

Blå 31 Denim 12 Størrelse Joe Bootleg Jean Paul eller Casual AqWnEXwxpx

Adresse & åbningstider

Coat Northern Tan Bromley Glades Black Corporation Hood En Aftagelig Xl

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Stræk 2 Vince Dark Jeggings Jeans Womens Størrelse Leggings Denim Rtpfdwxx
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

Jean 36 Wash X Bke Women Størrelse 32 Stretch Payton Boot Buckle New Dark zYPvxxw

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.Stig 97 bomuld Hej Fashion Crew 3 j spandex Jeans Women Super B4HvWqW

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
Super 69 High Jeans Gap Grå Jeans Syre ​​Stretch 95 25 £ Rise Skinny New 360 True Fw5qEx66H
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.